Föreningen

Bostadsrättsföreningen Korsningen 99 bildades år 2000 (då fastigheten köptes av Realia AB). Fastigheten ligger korsningen Fleminggatan/S:t Eriksgatan på centrala Kungsholmen i Stockholm. 2016 3d-klövs fastigheten och markplanet innehållande lokaler med hyresrätt för näringsverksamheter lades i en ny fastighet som sedan såldes. Denna försäljning gjorde det möjligt för föreningen att klassas som äkta och samtidigt bli helt skuldfri. Samma år genomfördes även en konvertering av ett våningsplan som också innehöll lokal för näringsverksamhet. Här tillskapades 9 stycken nya bostadsrätter och således fick föreningen ett stort tillskott av nya medlemmar.

Föreningen består from. 2016 av 33 lägenheter (varav 1 upplåts som hyresrätt), samt en lokal som upplåts för näringsverksamhet.

Styrelsen

Styrelsens uppdrag är att tillvarata medlemmarnas ekonomiska intressen, genom att på bästa sätt långsiktigt förvalta de ekonomiska värden som fastigheten representerar.

Det innebär bl.a. ett ansvar för ekonomisk planering, planering och genomförande av underhåll, förvaltning av hyresbostäder och lokaler.

Styrelsen sammanträder normalt en gång per månad och består av följande personer:

Ordförande Andreas Timmelstad S:t Eriksgatan 43A
Kassör Per Jonsson S:t Eriksgatan 43
Ledamot Carina Eklund Fleminggatan 85
Ledamot Rickard Gunsjö Fleminggatan 85
Ledamot Thore Sekkenes Fleminggatan 85
Suppleant Monica Ling Roos Fleminggatan 85
Suppleant Mark Baker Fleminggatan 85

 

Kontakta styrelsen

7 + 15 =

Årsredovisningar

Förvaltning

  • Föreningens tekniska förvaltnng, ekonomi och lägenhetsförteckning förvaltas av Nabo www.nabo.se

Stadgar